239947_tabell_not-searchable
/jord-skog-jakt-og-fiskeri/statistikker/jordmil/friland
239947_tabell
statistikk
2015-10-22T10:00:00.000Z
Jord, skog, jakt og fiskeri;Natur og miljø
no
true
Kjemiske plantevernmidler ble brukt på en tredjedel av alt jordbruksareal i drift i 2014.

Plantevern2014

Innhold

Publisert:

Tabeller

Liste med Tabeller
NummerTabellens tittelNytt vinduExcelCSV
Tabell 1Bruk av plantevernmidler på friland i jordbruket etter type av middel.fullscreen-iconBruk av plantevernmidler på friland i jordbruket etter type av middel.excel-iconBruk av plantevernmidler på friland i jordbruket etter type av middel.csv-iconBruk av plantevernmidler på friland i jordbruket etter type av middel.
Tabell 2Jordbruksbedrifter med sprøyting av ulike vekster på friland og sprøytet areal.fullscreen-iconJordbruksbedrifter med sprøyting av ulike vekster på friland og sprøytet areal.excel-iconJordbruksbedrifter med sprøyting av ulike vekster på friland og sprøytet areal.csv-iconJordbruksbedrifter med sprøyting av ulike vekster på friland og sprøytet areal.
Tabell 3Bruk av plantevernmidler på areal av ulike vekster, etter type middelfullscreen-iconBruk av plantevernmidler på areal av ulike vekster, etter type middelexcel-iconBruk av plantevernmidler på areal av ulike vekster, etter type middelcsv-iconBruk av plantevernmidler på areal av ulike vekster, etter type middel
Tabell 4Jordbruksbedrifter med sprøyting av ulike vekster. Andel, prosent.fullscreen-iconJordbruksbedrifter med sprøyting av ulike vekster. Andel, prosent.excel-iconJordbruksbedrifter med sprøyting av ulike vekster. Andel, prosent.csv-iconJordbruksbedrifter med sprøyting av ulike vekster. Andel, prosent.
Tabell 5Plantevernmidler brukt på friland etter typer av middel. Tonn virksomt stofffullscreen-iconPlantevernmidler brukt på friland etter typer av middel. Tonn virksomt stoffexcel-iconPlantevernmidler brukt på friland etter typer av middel. Tonn virksomt stoffcsv-iconPlantevernmidler brukt på friland etter typer av middel. Tonn virksomt stoff

For flere tabeller: Gå til statistikkbanken