Hotell- og restaurantdrift, 1995 Tabell 12. Bedrifter etter næringshovedgruppe. Fylke. 1995. Reviderte tall __________________________________________________________________________________________________________ Fylke 55.5 Kantine 55.1 55.3 og Hotellvirk- 55.2 Annen Restaurant- 55.4 Drift caterings- I alt somhet overnatting virksomhet av barer virksomhet ____________________________ ____________ ____________ ____________ ____________ ____________ ____________ I alt 9469 1433 1109 5483 253 1191 Østfold 443 19 18 325 22 59 Akershus 557 42 11 354 19 131 Oslo 1271 81 9 825 37 319 Hedmark 375 61 63 220 4 27 Oppland 650 190 133 288 8 31 Buskerud 614 119 103 333 11 48 Vestfold 372 38 34 247 11 42 Telemark 436 57 73 254 17 35 Aust-Agder 237 39 50 130 2 16 Vest-Agder 305 38 34 180 17 36 Rogaland 610 63 41 388 37 81 Hordaland 816 138 85 448 16 129 Sogn og Fjordane 321 100 87 118 6 10 Møre og Romsdal 524 81 90 295 9 49 Sør-Trøndelag 508 77 60 294 10 67 Nord-Trøndelag 264 40 46 153 5 20 Nordland 598 124 94 323 8 49 Troms 338 59 37 201 10 31 Finnmark 230 67 41 107 4 11 __________________________________________________________________________________________________________